Tidlig treningskamp unnagjort for A-laget.

Fire G16 spillere og syv juniorspillere fikk matchet seg med og mot rutinerte spillere.
Les mer

1-2-1 så langt

A-laget har hatt noen utfordringer i starten av sesongen. Særlig har skader på sentrale spillere ført til litt færre poeng enn forventet. Spillet har heller ikke sittet helt. I morgen venter en tøff bortekamp mot Nesodden.
Les mer

Fem dager til seriestart

Førstkommende tirsdag, 2. april, er planen at vi skal få Lommedalen på besøk til 1. serierunde på Manglerud kunstgress. Lommedalen, som vi regner med vil kjempe helt i toppen i avdelingen, sammen med Korsvoll og Heggedal.
Les mer

Endringer i seriestrukturen for 3. og 4. divisjon

Norges Fotballforbunds forbundsting har gjort endringer i seriestrukturen for 3. og 4. divisjon. For 4. divisjon i Oslo betyr endringene at bare to av tre avdelingsvinnere i 2019 rykker opp til 3. divisjon 2020.
Les mer

Klar for å gi alt for klubben!

Etter en periode med prøvespill har Asbjørn Østby skrevet under for Manglerud Star Fotball.
Les mer

Sondre tar overgang fra Oppsal Fotball

– Jeg har jobbet en stund for å få Sondre Nysether til å skrive under for Manglerud Star Fotball. Nå er overgangspapirene underskrevet, og vi har fått på plass en rutinert og god fotballspiller foran 2019-sesongen.
Les mer

Raske Winni klar for MS

Vi er glade for å kunne ønske Winhojan Wilson Uthayathas eller Winni velkommen til Manglerud Star Fotball.
Les mer

En måned før NM – hvor står vi?

Slutten av februar, og A-laget legger snart bak oss en utfordrende vinter i forhold til spiller- og laglogistikk, treninger og treningskamper.
Les mer

Keeper på plass

Vi er glade for å ønske Bjarne Granrud velkommen til Manglerud Star Fotballs A-lag.
Les mer

Bobby Madley dømmer A-laget

Lørdag 16. februar spiller A-laget treningskamp mot Sagene i Manglerudhallen med tidligere Premier League-dommer Bobby Madley som hoveddommer.
Les mer

Sindre til Ready

Etter tre sesonger i klubben forlater Sindre Storhaug Grytnes de grønne og blir spiller i Norsk-Tipping liga (3. divisjon).
Les mer

Ny seier med to brødrepar på banen

A-laget klatret tirsdag til 3. plass på tabellen etter en solid 2-0 seier over 2. divisjonslaget Bærums rekrutter. I start 11eren hadde vi med to brødrepar – Storhaug Grytnes og Carattu.
Les mer

Ønsker du å skrive for og om A-laget?

A-laget er på jakt etter deg som er eller ønsker å bli journalist (tekst, foto og film). Kanskje er du student og ønsker å få erfaring med å skape vårt fotballstoff for sesongen 2018.
Les mer

Nr. 6 på råtasstabellen

A-laget endte på 6. plass på tabellen. Og jammen endte vi ikke på samme plass på råtasstabellen - en tabell som regnes ut etter hvor mange gule og røde kort som er delt ut i løpet av sesongen. KFUM 2 vant også denne tabellen, foran Kolbotn.
Les mer

Slik gikk det…

Hvem scoret målene og hvem fikk flest gule kort? Etter 22 seriekamper og avsluttet 2017-sesong er det tid for en liten oppsummering.
Les mer

Sol, seier og tre poeng!

Kunne ikke ønsket bedre rammer da A-laget spilte sesongens siste seriekamp lørdag. Strålende sol, flere tilskuere enn på lenge og seire 4-2 over Lille Tøyen. En fornøyd Sindre Grytnes (bilde) skåret ett av våre fire mål.
Les mer

Sikre 6. plassen og NM kvalik

Lørdag kl. 14.00 spiller A-laget sesongens siste seriekamp når Lille Tøyen besøker oss på Manglerud kunstgress. Etter to tap på rad er det tid for en ny tre-poenger mot Lille Tøyen, som vil gjøre at vi havner på øvre halvdel av tabellen og trolig sikrer plassen i NM 2018.
Les mer

Tøff motstand mandag

A-laget står foran en utfordrende uke og sesongavslutning - det skal spilles tre seriekamper på fem dager! Vi starter mandag når avdelingsleder, KFUM 2, er motstander hjemme på Manglerud kunstgress.
Les mer

Seier 4-2 over Kolbotn

Med tre kamper igjen av årets sesong, fortsetter A-lagets gode form. Mandag kveld blir det seier 4-2 mot et godt Kolbotn-lag på deres kunstgress. Med det befestet vi vår tabellposisjon på øvre halvdel av tabellen.
Les mer

To formlag møtes mandag

Vårt A-lag og Kolbotn har så langt hatt en flott høst, etter en noe ujevn vårsesong. Mandag 25. september kl. 18.30 møtes lagene til seriekamp på Kolbotn kunstgress.
Les mer