Gutta fra Manglerud og Høyenhall markerte seg solid og endte på første- og tredjeplass - uka før seriespillet braker løs. - Dette lover veldig bra for sesongen. Dette er en gjeng som kjenner hverandre veldig godt. Det å vinne med kompisene sine er ekstra stort for disse gutta, sier trener Wafi Oulad. 

De to MS-lagene endte opp med totalt syv seire, to uavgjort og to pokaler - noe som førte til mange brede smil og fornøyde supportere på sidelinjen. Det ene MS-laget røk ut i semifinalen etter en nervepirrende straffespark-konkurranse, mens det andre laget gikk helt til topps etter 1-0 seier mot Nesodden i finalen.  

- Det er veldig gøy å se hvordan det sterke samholdet blant gutta gir utslag på banen. Her er det mye positivitet. Dette er en veldig fin gjeng som yter en fantastisk innsats i alle kamper. Alle jobber for hverandre og støtter lagkameratene sine. Vi er veldig stolte av denne gjengen, sier Oulad.  

For 14-åringene fra Manglerud og Høyenhall er det andre året med ungdomsfotball. Det vil si at det nå er mulig å dele inn lagene i forskjellige nivåer. MS-gjengen har løst dette ved å dele gruppa i to jevngode lag som spiller i hver sin 2. divisjonsavdeling. I tillegg har årgangen meldt på ett lag i 1. divisjon, der mange vil få muligheten i løpet av sesongen. 

- Det skal bli veldig spennende å følge denne gjengen i årene som kommer. Her er det mange gode spillere og fine mennesker. Jeg er imponert over den jobben spillerne, laglederne og trenerne har gjort med denne 04-gjengen, sier styreleder i Manglerud Star, Jarle Døviken.

Foto: Lene Olsen Sundt