Disse fem juniorspillerne har vært med A-laget i vinter og A-lagets trener, Atle Jan Larsen, gir her en kort vurdering av spillerne:

Kanojen Kananathan (18): Kano har vært med A-laget i flere sesonger, og fikk allerede i 2016 kamper med A-laget i 3. divisjon. Han har imidlertid vært litt til og fra de to siste sesongene, noe som har gjort at Kano ikke har etablert seg på A-laget. Denne vinteren har han satt av mer tid til trening, noe som gjør at gutten er i ferd med å slå seg inn i A-lagets start 11er!

Zain Ghauri (18): Zain er enormt spennende! Har stor fart, som flere har fått merke i vinteres treningskamper. Klarer vi å forme Zain videre vil han kunne være klar for større oppgaver i fremtiden!

Oscar Lie Gulbrandsen (18): Oscar har et uforløst talent. Trente og med A-laget sesongen 2017 og fikk flere kamper i 4. divisjon. Han har en god pasningsfot og klarer seg godt de gangene han får sjansen sentralt på midtbanen. Som mange juniorspillere må Oscar jobbe med styrke og det å «ta plass» i en seniorgruppe.

Jathavaan Shankarr (16): Jatha er en treningsvillig gutt som har tatt store steg som keeper etter at han som 15 åring begynte å trene med A-laget. Han er uredd og redaksjonssterk og vi gleder oss til å følge Jatha videre på juniorlaget, som blir hans kamparena kommende sesong.

Martin Børja (16): Martin er en voksen forsvarsspiller, som til tross for sin unge alder har tatt for seg i A-lagets treningskamper i vinter. Duellsterk, bra fart, sterk og fotballklok gjør at Martin er blant klubbens mest spennende spillere. Vanskelig å se at gutten ikke skal debutere i 4. divisjon i 2018.

I tillegg til disse spillerne følger vi flere av juniorspillerne tett, og håper at vi kan ønske flere av disse, om de vil, velkommen til å trene med A-laget.