- MS Fotballcamp har fått godt fotfeste i klubben. Dette er ikke bare en fotballskole, men også en viktig arena for andre sosiale aktiviteter. I vinterferien koser vi oss med OL på TV, aking, fotball, spill og annen moro. Det er selvsagt mest fokus på fotball, vi er jo en fotballklubb, men det er viktig med varierte aktiviteter for barn og unge, sier Kvisvik.

Årets vinterferiecamp er todelt. Den yngste gruppen 6 til 11 år har heldagstilbud fra 07.45 til 16.30, mens den eldste gruppa fra 12 til 16 år har tilbud fra 12.00 til 16.00.

- Det er veldig bra at vi har dette aldersspennet på fotballcampen. De yngste ser opp til de eldre. De er viktige rollemodeller for barna. Det er vi trenerne bevisst på også. Det er moro å se hvordan en 7-åring og en 14-åring kan knytte bånd gjennom en uke på fotballcampen. Etter min mening er fotballens viktigste oppgave å skape trivsel og et livslangt engasjement for idretten, sier Kvisvik.

      


Kvisvik har erfaring som toppspiller blant annet i Brann, Fredrikstad, Austria Wien og som landslagsspiller. Selv er han klar på at leken - og det å ha det gøy har vært den viktigste faktoren for egen fotballkarriere.

- Sånn tror jeg det er for alle. Har du det ikke gøy, så holder man ikke ut. Det er så viktig å se smilene til barna, se at de har det gøy. At de slapper av - og er seg selv. Det er jeg overbevist om at skaper gode prestasjoner på sikt, men også for den personlige utviklingen til den enkelte, sier Kvisvik.

n.    

Kvisvik trekker fram de eldste akademispillerne (12-16 år) som eksempel på viktigheten av det å ha det moro og trives sosialt.

- Det kommer et tosifret antall ungdomsspillere på campen hver gang. De spillerne kunne valgt sofaen og PlayStation, men kommer hit for å trene, leke, spise deilig lasagne og for å ha det gøy sammen.
Meldingene sitter løst mellom gutta og oss trenerne - og vi har det veldig hyggelig - det er veldig morsomt å se hvor fint de har det, sier Kvisvik.

MS Fotball arrangerer de neste fotballcampene i sommerferiens uke 26 og 33. Påmelding og informasjon kommer snart. I tillegg til Raymond Kvisvik er trenerne Rune Isaksen og Marcus Cham med under campene.