Dette var eneste målet i en sjansefattig kamp hvor Manglerud Star styrer det meste av kampen. Dermed kan vi vente på oppsettet for neste kvalikrunde, fredag, og hvem vi da møter.

Manglerud Star – Hasle-Løren 1-0 (1-0) på Manglerud kunstgress


Mål MS: Marius Arnesen 39 (Nicolai Johansen)

Gult kort: To gule kort til hvert av lagene

Tilskuere: 70

Manglerud Stars lag: Alexander Strand, Jørn Erik Larsen, Pål Andre Amundsen, Marius Bratland, Simen Goplen, Bendik Larsen (Kasper Kvello 55), Sindre Grytnes (Christoffer W Flydal Kelle 75), Henry Gulbrandsen, Lars-Erik Lonnechen (Henrik Knutsen 60), Marius Arnesen, Nicolai Johansen

Ubenyttede reserver: Grim Sjøstedt, Lars Martin Tyldum, Mats Hermansen.

Flott spillevær, bra bane og en del tilskuere hadde funnet veien til Manglerud kunstgress for å se første kvalikrunde i NM mot Hasle-Løren. Begge lagene spilte i 3. divisjon i 2016 og vant hver sin kamp i fjor. Vi var imidlertid holdt som favoritter etter fjorårets sesong og kanskje også vinterens treningskamper.

Og vi innfridde! Styrer stort sett hele kampen og slipper Hasle-Løren lite til. Keeper Alexander Strand blir bare satt på ordentlig prøve en gang når Hasle-Løren kommer gjennom på høyresiden og Alexander får slått den til hjørnespark. Vi kommer ofte til halvsjanser, men den siste pasninger sitter ikke og vi skaper ikke mye selv om vi stort sett har ballen omgangen gjennom.

Imidlertid får vi en velfortjent skåring like før pause når Nicolai får ballen fra motspiller, skyter hardt inn foran mål hvor Marius A setter ballen i tomt mål.

2. omgang starter som første og vi etablerer oss foran Hasle-Lørens 16 meter. Kommer til mange innlegg og spillet sitter bra i starten. Men så begynner vi å slurte. Det fører til at Hasle-Løren får flere overganger på oss, og selv om de ikke skaper mye (les ingenting) sitter man med en liten følelse at de kan få et mål ut av ingenting. Det skjer imidlertid ikke og vi kan juble for en meget fortjent 1-0 seier.

Fredag settes neste kvalikrunde opp og neste kamp går allerede til uken. Men allerede kommende lørdag møter vi Ski i 1. serierunde – også det på Manglerud kunstgress.

Vi takker Hasle-Løren for kampen og ønsker de lykke til videre.