Seriespillet ga 6. plass med ni seire, fem uavgjorte og åtte tap. Hjemme hadde vi serien 5-3-3, mens vi borte hadde 4-2-5. Stortapene mot avdelingsvinner KFUM 2 bidro sterkt til at vi endte på -9 i målforskjell. I NM kvaliken vant vi 1-0 over Hasle Løren i første runde, mens Sprint Jeløy ble for sterke i andre kvalikrunde.

De to topplagene – KFUM 2 og Nordstrand – var de eneste lagene som vant over oss både hjemme og borte. Grorud 2 og Oslo City var de lagene vi tok full pott av i året seriespill.

Vi scoret i snitt to mål per kamp og endte på 44 mål. Nicolai Johansen ble toppskårer med 11 mål. Rett bak fulgte Marius Arnesen med 10 mål. Det var 11 spillere som scoret mål i årets sesong.

Assistkongen ble Simen Goplen med 11 assist. Marius Arnesen fulgt så med 8 assist.

Jørn Erik Larsen er den eneste spilleren som har startet alle årets 22 kamper. Rett bak fulgte Grim Sjøstedt og Marius Bratland med 21 kamper. Vi har brukt 32 forskjellige spillere i løpet av seriespillet 2017. Lars Martin Tyldum, Joakim Borgen og Oscar Gulbrandsen er de spillerne som ble byttet inn flest ganger i kampene – seks innbytte på hver.

Årets råtass ble Kasper Kvello med 6 gule kort. Med 4 gule fulgte Marius Bratland, Simen Goplen, Henry Gulbrandsen og Sindre Grytnes. Vi fikk totalt 39 gule kort og ett rødt kort. Kortene fordelte seg på 17 spillere.

Fullstendig oversikt finner du her
Tabellen finner du her