Etter en slitsom vårsesong med 10 poeng har vi tatt 22 poeng i høst og endte med det på en fin 6. plass på tabellen. Plasseringen gir nok et riktig bilde av hvor MS sitt A-lag befinner seg i dag - et stykke unna toppfotballen i Norge, og rett under de beste i 4. divisjon. Utfordringene for å ta et steg helt i toppen av divisjonen er mange, særlig juniorrekrutteringen. Her har klubben er stor jobb å gjøre, slik at de juniorene vi har i A-laget i dag får flere med seg opp på A-laget.

Kampen lørdag ble aldri spennende. I motsetning til de to siste kampene våre mot KFUM 2 og Asker 2 styrte vi det meste mot Lille Tøyen, som bare hadde en syltynn sjanse til å unngå nedrykk. Vi hadde mye ball, men lite balltempo førte til at det gikk en halv time før vi gikk opp i ledelsen. Ballen blir spilt gjennom til Nicolai Johansen. Han tar med seg ballen og alene ned Lille Tøyens keeper blir han felt. Straffen setter han selv kontant i mål. Så tar det bare fire minutter før vi går opp til 2-0. Vi har hjørnespark og Lille Tøyen forsøker å klarere, men Bendik Larsen får tak i ballen, og drar seg inn i 16 meteren. Går til dødlinjen og slår 45 grader ut til Sindre Grytnes, som setter ballen i mål. Lille Tøyen skaper lite, men bare tre minutter senere får de slått inn fra sin høyresiden. Vi kommuniserer dårlig, og spissen dere kan sette ballen over Grim Sjøstedt og i mål. Lite effektivitet fra vår siden gjorde at det bare sto 2-1 til pause.

I starten av 2. omgang sover vi. Lille Tøyen får hjørnespark etter to minutter og kan enkelt utligne til 2-2. Etter det overtar vi kampen fullstendig. Blir litt mer direkte og 3-2 målet kommer etter at Mats Hermansen tar med seg ballen fra sin backposisjon. Han spiller Bendik Larsen alene med Lille Tøyens keeper. Bendik runder keeper og setter ballen kontant i mål. Derfra og ut har vi ballen i laget og skaper flere farligheter. Imidlertid kommer ikke 4-2 målet før like før dommeren blåser kampen av. Vi etableres oss rundt og innenfor Lille Tøyens 16 meter. Ballen havner til slutt hos innbytter Morten Enge. Han bevarer roen og slår ut til Henry Gulbrandsen som setter ballen i mål.

Seier 4-2 i en egentlig ubetydelig kamp. Vi ønsket imidlertid å avslutte sesongen med en seier og det klarte vi overbevisende. Så overbevisende at avslutningsfesten etter kampen ble minnerik!

Vi takker Lille Tøyen for kampen.

Kampfakta
Manglerud Star - Lille Tøyen 4-2 (2-1)
Mål: Nicolai Johansen 31, Sindre Grytnes 34 (Bendik Larsen), Bendik Larsen 58 (Mats Hermansen), Henry Gulbrandsen 90 (Morten Enge)

Kort MS: Ingen kort

MS lag:
Grim Sjøstedt, Christoffer Kelle, Jørn Erik Larsen, Marius Bratland, Mats Hermansen (Morten Granan 65), Simen Goplen, Henry Gulbrandsen, Kasper Kvello (Oscar Gulbrandsen 80), Sindre Grytnes, Bendik Larsen (Morten Enge  85), Nicolai Johansen (Zain Ghauri 80).
Ubenyttede reserver: Joakim Borgen og Marius Korshavn


Disse 11 startet kampen mot Lille Tøyen.