Våre to siste kamper har endt med tap - først ble vi rundspilt av KFUM 2 før vi onsdag tapte 5-2 for Asker 2. Mot KFUM så det ut som om vi allerede hadde avsluttet sesongen. KFUM som foran siste runde allerede har sikret seg opprykket til 3. divisjon. Fortjent og vi gratulerer. Mot Asker gjør vi mye bra, men slipper inn enkle mål, samtidig som vi ikke setter de mange sjansene vi skaper.

Når Lille Tøyen kommer på besøk ønsker vi å vise oss fra en bedre side og avslutte med stil. Vi ønsker å sikre 6. plassen på tabellen. Det gjør vi med tre poeng. Videre vil vi sikre en plass i første kvalikrunde NM 2018. Slik det ser ut vil Oslo Fotballkrets få 18 plasser fordelt på 5 plasser til lag i 3. divisjon og 13 plasser til lag i 4. divisjon. For øyeblikket er vi blant de 10 første 4 divisjonsklubbene, så er innenfor. Med tre poeng lørdag er vi helt sikre på en NM plass i 2018.

Skulle vi ende på øvre halvdel av tabellen er det den plassen vi fortjener. En elendig vårsesong hvor spillet ikke satt og hvor det føltes som marginene var mot oss. Høstsesongen har vært meget bra, men med to glipp nå på tampen. Ellers har poengene kommet jevnt. Det kanskje mest gledelige nå i høst er at mange enkeltspillere og laget har tatt store steg. Vi opplever og en spillergruppe som trives sammen, hater å tape og har utviklet seg spillemessig. Ja, vi er kort og godt blitt tryggere og tydeligere i spillet vårt.

Mot Lille Tøyen stiller vi med en 18 manns tropp. Mot Asker 2 ble Lars Martin Tyldum skadet og følger da Bendik Kolberg og Lars-Erik Loennechen inn på sykerommet. Jørgen R Manglerød er heller ikke klar, mens Kanojen Kananathan ikke er tilgjengelig. 

Sannsynlig start 11er mot Lille Tøyen er:
Grim Sjøstedt, Christoffer Kelle, Jørn Erik Larsen, Marius L. Bratland, Mats Hermansen, Bendik Larsen, Sindre Grytnes, Kasper Kvello, Henry Gulbrandsen, Simen Goplen og Marius Arnesen.

Innbyttere: Joakim A. Borgen, Nicolai Johansen, Oscar Gulbrandsen, Marius Korshavn, Morten Granan, Zain Ghauri og Morten Enge.

Kampstart er kl. 14.00 og gutta har oppmøte kl. 12.45.

Håper mange tar turen til Manglerud kunstgress lørdag kl. 12.00 for å se A-lagets siste seriekamp. Trenger litt støtte for å nå toppen av tabellen og sikre NM plassen.