Oslo Fotballkrets har satt opp en merkelig avslutning på seriespillet. Mandag møter vi KFUM 2 hjemme, så onsdag er det Asker 2 borte før vi neste lørdag avslutter seriespillet med hjemmekamp mot Lille Tøyen. Med et slikt program blir det viktig å ha mange tilgjengelige spillere for å kunne fullføre på en respektabel måte. Nå er vi verken med i topp- eller bunnstriden, men for oss er det viktig å avslutte sesongen med stil. Og kanskje fylle på med flere poeng på tampen av sesongen.

Mandag kommer KFUM 2 på besøk. Etter at de tapte sist for Grorud 2, regner vi med å få et toppet og heltent lag på besøk. Men etter seks seire, en uavgjort og ett tap på de åtte siste kampene, har vi bra selvtillit i gruppen og håper at vi skal kunne gi KFUM litt kamp om poengene. Men tøft blir det!

Vi har noen utfordringer foran kampen mandag. Bendik Kolberg skadet seg på treningen torsdag og er ute. Lars-Erik Loennechen og Jørgen Manglerud er fortsatt skadet, mens Marius Korshavn er opptatt med jobb. Inn i troppen kommer to juniorer og en spiller med erfaring under drakten.

Kampstart er kl. 19.00 mandag 2. oktober.  

Vi stiller med denne troppen, som har oppmøte kl. 17.45: Grim Sjøstedt, Kanojen Kananathan, Marius Arnesen, Zain Ghauri, Lars Martin Tyldum, Mats Hermansen, Morten Enge, Jørn Erik Larsen, Marius Bratland, Oscar Gulbrandsen, Simen Goplen, Henry Gulbrandsen, Sindre Grytnes, Bendik Larsen, Joakim A. Borgen, Christoffer Kelle, Nicolai Johansen og Kasper Kvello.