Noen usikkerheter inn mot dagens seriekamp mot Gøy-Nor. Flere ute fra forrige serierunde mot Grorud 2 og en motstander som vi viste var ett spillende lag med mange teknisk gode spillere. Og vi fikk kjørt oss det første kvarteret. Gøy-Nor spilte rundt og gjennom oss. Vi ble dype, men samtidig holdt vi de stort sett borte fra vår 16 meter. De får imidlertid en stor sjanse som en opplagt Grim Sjøstedt redder mesterlig. Når ikke Gøy-Nor lykkes mister de litt av tempo på ball og vi kommer mer og mer inn i kampen. Og etter 28 minutter er det vi som går opp i ledelsen. Ballen blir spilt opp på vår høyreside hvor Nicolai Johansen får kontroll på ballen. Han vender og slår presist over til Simen Goplen på motsatt kant. Han drar av ett par spillere og limer ballen i motsatt kryss.

Etter det får vi to 110 %-sjanser. Først innlegg fra Bendik Larsen som Nicolai møter foran mål. Avslutningen fra omtrent på målstreken vil ikke over streken. Så like etter får Simen ballen på 25 meter og klinker ballen i tverrliggeren. Så danser ballen igjen på Gøy-Nors målstrek, men til tross for 4-5 avslutninger mot mål vil ballen ikke inn. Vi blir også snytt for et soleklart straffespark, når Joakim A. Borgen blir klipt ned innenfor 16 meteren. Men en usikker dommertrio unngår å dømme på det alle andre ser er en klart straffe. Rett før pause er det Gøy-Nor som skaper liv innenfor vår 5 meter, men Grim Sjøstedt i målet sammen resten av laget får til slutt rensket ut. Pause og 1-0 til oss.

2. omgang blir enklere enn vi hadde trodd. Vi holder mer i ballen, Gøy-Nor blir mer slitne og upresise og vi øker ledelsen tidlig i omgangen. MS vinner ballen i forsvaret, og Jørn Erik Larsen tar balllen med frem fra sin stopperplass. Ser at Nicolai er på løp inn i bakrommet og når ballen når han blir det en duell med en av motstandernes stoppere. Den vinner Nicolai, kommer seg fri og fra rundt 25 meter setter han ballen i mål. 

Etter det så blir det en jevn kamp ut. Vi vinner ballen ofte på midtbanen og våre tre sentralt på midten, Sindre Grytnes, Henry Gulbrandsen og Bendik Larsen, løper og stresser motstanderen slik at vi kan ta mer og mer over kampen. Gøy-Nor er stort sett bare farlige når de får hjørne- eller frispark. Da flyttet de opp mange og skaper noen halvsjanser. Så fem minutter før slutt kommer dommeren og en av hans assistenter på nytt i fokus. Ett innlegg treffer Morten Granan i armen - en arm som er inn til kroppen, men dommeren finner på å dømme straffe. En straffe som Grim Sjøstedt går ned på til venstre for seg og holder! Viktig redning som gjør at de siste minuttene ikke bli så hektiske. 

Vi vinner 2-0 og klatrer opp på øvre halvdel av tabellen og har lagt bunnstriden langt bak oss. Ligger tre poeng bak tredjeplassen, men altfor langt bak KFUM 2 - den suverene serielederen.

Hvorfor denne fantastiske høsten så langt? Jo, vi har fått satt spillet. Gutta er trygg i posisjonene og vi har en defensiv struktur som gjør at vi slipper inn lite mål. Fremover sitter avslutningene bedre som gjør at vi skårer mange mål. Flere og flere av spillerne har også stått frem og dratt med seg resten av laget. 

I tillegg var vi litt uheldig i vår når vi ikke hadde mye stang inn.

Kampfakta
Manglerud Star - Gøy-Nor 2-0 (2-0)
Mål: Simen Goplen 28 (Nicolai Johansen), Nicolai Johansen 48 (Jørn Erik Larsen)

Ingen kort til MS.

MS lag:
Grim Sjøstedt, Lars Erik Loennechen, Jørn Erik Larsen, Marius Bratland, Morten Granan, Simen Goplen (Kano Kananathan 85), Henry Gulbrandsen, Sindre Grytnes, Bendik Larsen (Marius Korshavn 75), Joakim A. Borgen (Christoffer Kelle 55), Nicolai Johansen.
Ubenyttede reserver: Oscar Gulbrandsen, Zain Ghauri og Reggie Delgado.

Henry Gulbrandsen og Sindre Grytnes spilte en meget god kamp.Henry Gulbrandsen og Sindre Grytnes spilte en ny god kamp på midtbanen.

Nicolai Johansen med mål og assist.

Forsvars 5eren: Morten Granan, Lars-Erik Loennechen, Marius Bratland, Grim Sjøstedt og Jørn Erik Larsen