Etter siste rundes seier mot Grorud 2 holder vi en grei 7. plass på tabellen. Plasseringen er kommet etter en sterk høstsesong hvor vi bare har ett tap på seks kamper. Hadde høstsesongen vært starten av sesongen hadde vi vært topp tre på tabellen.

Kommende lørdag kommer sterke Gøy-Nor på besøk. Vårens kamp mot dem endte med tap 1-2 etter en jevn kamp. 

Det er store endringer i troppen fra kampen mot Grorud 2; Marius Arnesen og Bendik Kolberg er på reise og Lars Martin Tyldum og Mats Hermansen er opptatt med jobb. Videre er Kasper Kvello og Jørgen Mangelrød fortsatt skadet.

Inn i troppen kommer Christoffer Kelle (bilde) som er tilbake i Oslo etter ett opphold i Geiranger. Videre er Marius Korshavn tilgjengelig og en av fjorårets helter, Morten Granan, er også tilbake i troppen. Vi er også glade for at junioren Kanojen Kananathan og veteranen Reggie Delgado også er tilgjengelig.

Troppen som har oppmøte kl. 12.45 er: Grim Sjøstedt, Marius Bratland, Jørn Erik Larsen, Reggie Delgado, Kanojen Kananathan, Zain Gauhri, Oscar Gulbrandsen, Henry Gulbrandsen, Sindre Grytnes, Lars-Erik Loennechen, Bendik Larsen, Marius Korshavn, Christoffer Kelle, Morten Granan, Nicolai Johansen, Joakim A. Borgen og Simen Goplen.