Etter en litt taff høstsesong har vi virkelig funnet formen. Ett unødvendig tap, en uavgjort og fire seire på de siste seks kampene gjør at vi har klatret til 7. plass på tabellen. Vi møtte Grorud 2, som på sine siste fire kamper har skåret imponerende 21 mål! I kveld skårer de ikke og de skaper ikke mange sjansene for å svare på våre tre mål.

Grorud går ut aggressivt og presser oss over hele banen. Vi klarer imidlertid å ta av presset og får uttelling allerede etter 4 minutter. Kommer til innlegg og Bendik Larsen får vippet ballen inn i bakrommet hvor kaptein Marius Bratland kriger ballen i mål i kamp med Groruds keeper. Vi fortsetter å skape sjanser og etter 20 minutter kommer 2-0 målet. En opplagt Bendik Larsen drar av 2-3 Grorudspillere før han blir klipt ned. Frispark fra 25 meter på venstresiden. Simen Goplen gjør seg klar og slår knallhardt inn med venstrefoten. Ingen kommer på ballen og den går inn i hjørnet. Så etter 32 minutter kommer årets mål så langt; Grorud har hjørnespark. Vi vinner ballen i egen 16 meter og setter i gang en fantastisk kontring. Fire av våre spillere er involvert fra ballen forlater vårt mål til ballen ligger bak Groruds keeper. Hurtig spill i lengderetningen, masse tempo og klinisk avslutning ved Marius Arnesen. Og hvem er nest sist på ballen; Bendik Larsen! 3-0 til pause, i en omgang hvor vi kunne skåret flere mål. Grorud skaper lite.

2 omgang blir en transportetappe. Vi senker oss litt, men skaper imidlertid 3-4 sjanser som burde gitt uttelling. Grorud er mer med og har noen sjanser, den største er stor, men Grim Sjøsted redder mesterlig.

En fortjent og meget solid seier. Mye av grunnen til vårt solide spill er en solid defensiv jobbe. Hele laget forsvarer og hele laget angriper. Slik blir det få mål mot og vi skårer for tiden mange mål.

Med denne seieren har vi fått et pusterom til lagene nederst på tabellen. Og lørdag kommer Gøy-Nor på besøk til Manglerud - med avspark kl. 14.00.

Vi takker Grorud 2 for kampen og ønsker de lykke til videre.

Kampfakta
Manglerud Star - Grorud 2 3-0 (3-0)
Mål: Marius Bratland (Bendik Larsen), Simen Goplen (Bendik Larsen), Marius Arnesen (Bendik Larsen).


Tre fornøyde målscorere.

Gule kort til MS: Marius Bratland, Bendik Larsen og Lars Erik Loennechen.

MS lag
Grim Sjøstedt, Lars Erik Loennechen (Zain Ghauri 85), Jørn Erik Larsen, Marius Bratland, Mats Hermansen, Simen Goplen (Oscar Gulbrandsen 80), Sindre Grytnes (Morten Enge 85), Henry Gulbrandsen, Bendik Larsen (Lars Martin Tyldum 65), Bendik Kolberg (Nicolai Johansen), Marius Arnesen (Joakim Borgen)