Den nye hjemmesiden er svært mobilvennlig, enkel å bruke og et viktig verktøy for spillere, foreldre, trenere og lagledere. – Vi er godt fornøyd med å kunne presentere den nye siden. Nå er det enkelt for lagene å legge ut tekst og bilder fra cuper, kamper og lignende, sier styremedlem, Lene Olsen Sundt.

 - Det skal være lav terskel for å legge ut saker på den nye hjemmesiden. Vi oppfordrer alle lagene til å logge seg på å se hvor enkelt man kan oppdatere treningstider, kontaktpersoner og egne nyheter – det er også enkelt å dele saker på for eksempel Facebook, sier Olsen Sundt.

Laginfo samlet på én plass

Om du er lagleder, trener eller foreldrekontakt; logger du på msfotball.no kan du nå:

  • Endre navn på ditt lag
  • Legge til eller endre lagbilde
  • Legge til eller endre fritekst om laget
  • Legge til eller endre treningstider
  • Legge til eller endre kontaktpersoner
  • Skrive innlegg for ditt lag

Alt dette kan du også gjøre rett fra mobilen.

App ikon til mobilen

En liten sukkerbit er at hjemmesiden har et dedikert app-ikon hvis du legger msfotball.no som snarvei på hjemskjermen. Denne funksjonen lar deg hoppe rett inn på forsiden eller din egne lagside med ett trykk på app-ikonet.

Hjemmesiden videreutvikles

I motsetning til vår gamle side, videreutvikles Klubbnettside kontinuerlig. - Om ikke så lenge lanseres en stor 2.0 oppdatering som bla. åpner for sømløst integrerte terminlister, tabeller samt verktøy for å administrere oppfølging av innbetaling av treningsavgift, sier produktansvarlig hos Bonefish, Ove Hellevang.


Bonefish har skrudd sammen en video som viser hvor enkelt det er for oss ildsjeler å legge inn nyheter.

Hjemmesiden ble lansert denne uken og det sendes ut informasjon til alle lagledere med innloggingsdetaljer. Denne informasjonen skal distribueres til den/de som har ansvar for informasjon på de enkelte årgangene.

Det er Bonefish som har utviklet produktet, Klubbnettside, som driver den nye hjemmesiden vår. På bildet er Ove Hellevang fra Bonefish og Lene Olsen Sundt fra MS Fotball i forbindelse med etablering av den nye siden.

Her kan du lese mer om den nye hjemmesideløsningen på klubbnettside.no.