Gruppespillet gikk særdeles bra for MS-jentene med to seire og en uavgjort. Dermed ble det gruppeseier og plass i A-sluttspillet. Finaleplassen ble sikret etter hele 9-0 over Rakkestad i semifinalen. Glassverket fra Drammensområdet var finalemotstander, men jentene fra Manglerud viste fram fint spill i finalen og vant 2-0.

- Dette var veldig moro for jentene. De gjennomførte en meget bra turnering – og vant fortjent. Det gikk litt trått under Norway Cup for jentene – derfor var det ekstra stas at det gikk så bra nå, sier lagleder Terje Brodahl.

Sandar Cup arrangeres av Sandar IL i samarbeid med en rekke Vestfold-klubber. Manglerud Star-gjengen hadde en flott helg og anbefaler gjerne Sandar Cup til andre MS-lag.

- Det var første gang vi deltok i Sandar Cup, men dette ga mersmak. Dette er en veldig fin cup med over 700 deltakende lag. Vi anbefaler andre MS-lag å vurdere Sandar Cup. Her er det bra sportslig opplegg, og mange gode muligheter for sosial hygge. Vi har kost oss med bading, grilling, eliteseriekamp (Sandefjord-Sogndal), konsert med Katastrofe og mye annet, sier Brodahl.