Hei alle medlemmer,

 

Vi håper dere alle har det bra og holder dere friske og raske. Til tross for at v kan kjøre noen felles samlet treninger så håper vi dere er flinke på egen hånd og holder dere aktive.

 

Kort fortalt så har vi fått noen henvendelser fra noen medlemmer om de fortsatt må betale full treningsavgift og noen av dere har spurt om å få tilbake pengene de har betalt.

 

Per i dag så har vi 275.325,- kr utestående totalt på medlems- og treningsavgift del 1. 

 

Treningsavgiften skulle egentlig vært sendt ut i begynnelsen av januar og betalt innen 14 dager som er normalt. Pga. vi måtte bytte til NIF godkjent medlemssystem og Spond viste seg å være meget problematisk og lite oversiktlig å bruke så tok det dessverre lang tid før vi fikk sendt ut til alle, men de av dere som fikk utsendt tidlig var flinke og betale. Noen av de siste vi sendte ut ble sendt bare 1-2 uker før coronakrisen inntraff og vi vil jo naturligvis forstå at mange av dere gjerne vil holde igjen betalingen sammen med de av dere som av andre årsaker fortsatt ikke har betalt.

 

Nå er det slik at MS fotball har forhandlet frem en halleieavtale som går over 2 år og den utgår ikke før i 2021 hvilket betyr at våre faste kostnader ikke forsvinner dessverre. Prisen vi betaler for leien fordeles utover hele året og selv om vi nå ikke har fått brukt hallen den siste måneden så vil vi mest sannsynligvis bruke den til høsten og vinteren igjen i tillegg har vi allerede brukt den mesteparten av vinteren i år og dette må vi dessverre alle som medlemmer betale for. Det er goden vi har ved å ha tilgang til egen hall som 1 av 2 klubber i hele Oslo er dette et meget unikt tilbud for oss som medlem i MS fotball. 

 

Hvis vi får inn disse resterende medlems- og treningavgiftene så må vi evt. kjøre dugnad for å hente disse pengene for å komme ajour, eller finne andre måter for å skaffe oss disse utestående avgiftene. Kom gjerne med forslag til oss? 

 

Det som er er litt trist er at de av dere som har vært flinke til å betale får svi for at de resterende ikke vil betale. Er det slik at dere som medlemmer ønsker å få tilbakebetalt avgift for tapt trening eller rett og slett ønsker alle pengene tilbake så har vi som klubb et ganske stort problem å håndtere for vi har dessverre ikke noen ekstra buffer eller ressurser i bakhånd for å kunne dekke slike utforutsette tap på inntekter. Vi som klubb har vår største inntekt på nettopp medlems- og treningavgift og forsvinner denne forsvinner livsgrunnlaget vårt. 

 

Vi har jo selvfølgelig også andre utgifter til ansatte og vi har dessverre også måttet permittere for å spare utgifter, men vi håper å kunne være oppe og gå igjen så fort coronjakrisen er over og håper virkelig alle kan være med gjøre en innsats for å bistå oss i denne vanskelige situasjonen og at vi forhåpentlivis slipper å måtte påføre de allerede betalende medlemmene en ekstra dugnad.
Så for å gi dere litt perspektiv les gjerne denne:
https://www.vg.no/sport/i/zG1ey1/kjaerlighet-i-coronaens-tid

Vi skulle jo også gjerne ønske at vi hadde slike muligheter som disse klubbene som vil være så heldige og kunne få litt uventet hjelp, men det gleder oss å lese slike saker i stunder som nå: https://www.aftenposten.no/sport/i/Op7Rmq/en-av-norges-rikeste-fikk-en-spesiell-ide-lar-de-ansatte-dele-ut-millionerVi sender derfor i dag ut purring til 134 aktive utøvere som ennå ikke har betalt og med det vil vi si tusen takk til dere andre 361 som har vært flinke og betale. Også vi krysser fingrene for og håper at dere ikke ønsker å få tilbake pengene eller reduksjon.

 

Vi håper virkelig at alle vil være med å bidra til at vi kommer oss helskinnet gjennom denne tiden og at vi alle kan bidra likt, uten at noen må bidra ekstra fordi andre vil spare. Har du/dere derimot utfordringer så må dere selvfølgelig si i fra.

Alle medlemmer vil også motta en e-post med info for å fylle ut manglende info på medlemsprofilen, får du ikke e-post er det mulig du vil få en melding i Spond hvis du har spond appen. 

Ellers kan vi nevne at vi ser på muligheter for oppstart av treninger for lag med god avstand etter påske i henhold til reglement rundt dette.