Lørdag fikk a-laget besøk av Kongsberg til treningskamp i hallen. Et aggressivt bortelag startet klart best og dominerte det første kvarteret. Manglerud Star presset høyt og vant ballen oftere utover omgangen og kom gradvis bedre med i kampen.

Lagene gikk til pause på stillingen 0-0, men Kongsberg var nærmest scoring med to treff i tverrliggeren.

Etter pause var det MS som tok kommandoen. I begynnelsen av omgangen tok hjemmelaget ledelsen ved Eirik Kristensen (15 år) som scoret sitt fjerde mål på fem kamper. En svak klarering etter et angrep på MS sin venstre kant havnet i beina til Eirik - som dempet ballen og plasserte den til venstre for Kongsbergs keeper.

Få minutter senere var Anas Oulad El-Arbi (16 år) på farten. Anas headet ballen i mål etter innlegg fra venstrekant Winni. Ballen gikk via keeper og i mål. Anas sitt første mål på A-laget!

Etter halvspilt andre omgang ble Markus Cham spilt perfekt gjennom av Korab Nikqi. Markus punkterte kampen da han plasserte ballen lavt, til venstre for keeper.

Velfortjent seier til MS! Flott progresjon i spillet - og veldig god stemning i laget. Dette lover godt for de neste treningskampene og seriestart!

Tekst/foto: John Malkovich