Medlemsavgiften gjelder for hele året 2020 og treningskontigenten gjelder for januar til juni.

Du vil finne din betaling i enten Spond appen og for de som ikke har spond vil motta betalingen på e-post.

Vi har blitt pålagt av NIF til å bruke et godkjent medlems register for utsendelse av medlems- og treningavgift. Vi valgte Spond, siden vi hadde ønske om å bare ha et medlems system og forholde oss til og fordi mange lag benytter spond. Men selve Spond Clubløsningen er dessverre langt i fra en optimal løsning å benytte og siden vi ikke får lov til å benytte vår gamle løsning mister vi mye viktig funksjonalitet og ikke minst den tryggheten med å være 100% sikker på at vi sender ut alle betalinger riktig. Skulle du dessverre ha vært så uheldig å ha mottatt feil betaling i fra så skal vi rette opp. Prisene finner dere under Medlemsskap her på hjemme siden vår. Alle må betale medlemms avgift påkrevd, og treningsavgiften betales to ganger i året. 

Ellers beklager vi ovenfor dere alle at vi sender denne ut nå rett før og i vinter ferien og håper ikke det setter noen form for demper på ferien deres. Den skulle vært sendt ut i begynnelsen av januar, men pga mye problemer med Spond Clubløsningen har vi ikke greid dette før nå og vi krysser fingrene for at alt går bra ;)

Det er premie til det laget som fullfører alle betalingene først og gjelder fra utsendt dato, da vi ikke greier å sende ut alle samtidlig til alle. Premien på 50000,- kr i gavekort på utstyr sponses av oss i klubben og vil kunne benyttes Torshov sport som er vår utstyrsleverandør og sponnsor.

Ha en riktig fin vinterferie alle sammen, og lykke til med konkurransen :)