Jeg vil først starte med å takke alle sammen, om du er frivillig foreldre eller om du er en ansatt trener. Tusen takk for din innsats i 2019.

Du skal vite at du er viktig for oss, uten deg ville vi ikke ha vært den klubben vi er i dag og den klubben vi skal bli. Vi har startet prossesen med å bli kvalitetsklubb i 2020.

Det har vært en utfordrende år for oss alle som engasjerer oss i MS. Styret har hatt nok med å få orden på økonmien, noe de har gjort en meget god jobb med. Stor takk til dem.

Sportlig ledelse har måtte ta noen vanskelige,men nødvendige valg. Resultatet av de endringene vi har gjort, vil klubben bære frukter av i 2020 og i mange år fremover.

Det er noen utfordringer:
Vi som alle andre klubber har utfordringer både på jente og guttesiden. Vi skulle gjerne hatt flere lag i ungdomsfotballen. Det har vært stort frafall på enkelte kull gjennom flere år. Det greier mann ikke fikse over natta, det vil ta tid.

Muligheter:

Det eneste vi kan gjøre, er å styrke det sportlige tilbudet til de spillerne vi har i klubben slik at de fortsetter i MS lengst mulig.På den måten kan vi få fylt opp de hullene vi har på enkelte kull.

Det positive er at vi har gode, utdannede trenere til alle våre ungdomslag. Vi har satt i gang sammarbeid med våre naboklubber Abildsø og Lambertseter for å sikre at våre jenter født 06/07 har best mulig sportlig tilbud.

Selvom det er fattig trøst:

Mange steder i landet sliter med stort frafall i jentefotballen når de går over fra barn til ungdomsfotballen. Det er ikke bare her i MS at vi har utfordringer i jentefotballen.Løsningen for de fleste klubbene har vært å slå sammen flere lag, som vi har gjort med J.06/07 kullet.

Ny trener til vårt A-lag herrer, G.06 og G.07.

Vi har ansatt Markus Cham som trener for vårt A-lag herrer samtidig som han skal trene våre G.06 og G.07 lag. På den måten kan vi jobbe med to tanker samtidig. Vi får en trener som skal utvikle ny spillestil med vårt A-lag og han skal utvikle våre unge spillere slik at de tar steget opp til A-laget så fort de er klare.

I sesongen 2020 kan dere forvente å se våre egne spillere fra ungdomsavdelingen være en del av troppen til vårt A-lag i fjerde divisjon. Trenerteamet forventer å se foreldre,besteforeldre og venner på tribunen når ny sesong braker løs med MS skjerf og  flagg i hånda.

I 2020 ønsker vi at det er spillere og fotball glede som skal være i fokus. Vi har alle et ansvar med å bygge merkevaren MS, vi trenger flere positive mennesker som engsjerer seg i MS. Vi trenger flere frivillige trenere og lagledere. Det er bare å rekke opp hånda så tar vi kontakt.

Vi minner også på å melde dere  på kick off 2020, kontakt vår eventansvarlig Lise Holtan for mer info.

Med dette ønsker vi dere alle sammen en riktig God Jul og Godt nytt fotball år.

MVH: 

Kuldip Singh ( Sportssjef)