Gutta fra Manglerud Star gjorde seg bemerket seg med sølv i B-sluttspillet – og ikke minst som vinnere av Fair Play-prisen. – Dette er gutter med god holdninger, så det er hyggelig at det blir satt pris på, sier trenerteamet bestående av Morten, George, Trond og Harald.

MS G2004 stilte med to jevne lag som spilte seks kamper hver. – Gutta har hatt det veldig fint. Det har vært mye fotball, men også tid til bowling, badeland og mye moro sosialt, sier trenerteamet.

 

Svennis Cup arrangeres fra fredag til søndag, men gjengen fra Manglerud Star ankom Sverige allerede onsdag - og gjennomførte internkamp og treninger før turneringen startet fredag.

 

- Det var veldig fint å ha to dager på strøkne gressbaner før cupen startet. Gutta er vant til å spille på kunstgress, så de trengte et par økter på å omstille seg til spill på gress. I tillegg kom de aller fleste rett fra ferie, så da var det greit med noen lette økter før cupen, sier trenerteamet.

 

Sportslig gikk det fint med de to jevne 04-lagene. MS Giga spilte jevne kamper, men hadde mye stang ut og kom til C-sluttspill. MS Mega kom til A-sluttspill, men tapte i kvartfinalen og endte opp med spill i B-sluttspill. Der ble det tap mot Hammarby etter straffesparkkonkurranse i finalen.

 

-  Vi er veldig godt fornøyde med dagene i Sverige. Dette er en flott gjeng både på – og utenfor banen. Vi må også få takke alle foreldrene som stilte opp, avslutter trenerteamet.