Kamplystne og spente barn trosset regnet og tok turen opp i fotballhallen for noen timer med fotball, lek og kanskje også en tur i kiosken ;) Overgangen fra 3-er til 5-er fotball var et faktum og alt fra innkast, corner og keeperspill gikk som en lek. Det er utrolig gøy å se hvor flinke barna har blitt.

Vi har også fått påfyll i troppen som gjorde at noen var ekstra spente. Det ble noe rugging på løse tenner, kosing av medspillere i forsvar og vinking til besteforeldre som skapte farlige situasjoner, men heldigvis kunne samtlige lag heve pokalen over hodet tilslutt - uavhengig av resultat. Godt jobbet også av de engasjerte trenere våre som står på, og klarer å holde maska i (nesten) enhver situasjon. 

Hjemmecup krever litt ekstra - og takk for alle bidrag av kaker, premier og dugnadsinnsats fra foreldre i denne runden. Mange barn var også flinke til å bidra med både loddsalg og kioskvakt! Det var mange stolte barn som kunne gå hjem både med medaljer og loddpremier. Det er mye forberedelser og opprydning rundt en cup, så tusen takk til lagleder Kjersti og din kompanjong Bjørn for all tid dere har lagt ned rundt laget vårt både før- og iløpet av denne helgen. 

Vel gjennomført cup alle sammen, vi gleder oss til neste gang!