Vi i MSfotball har satt i gang en felles dugnad for alle nå høsten 2019, og vi håper alle er flinke og deltar. 

Det er en toalett- og tørkerull dugnad utført i samarbeid med Explendo og Kolonial som vil levere pakkene direkte på døren. 

Det er satt som mål at alle skal selge 3 pakker hver til 400kr med en fortjeneste på 180 pr pakke som går direkte til klubben. *Er dere flere medlemmer i husholdningen les mer nederst.

Til info for lagene:

Dere har nå en veldig bra mulighet til å tjene noen kroner til deres egen lagkasse!
Hvis dere tar utgangspunkt i dopapir og tørkeruller går fortjenesten for de 3 første pakkene til klubben, men alt dere selger fra pakke 4 går rett til laget :)

Det er en fortjeneste på 180 nok pr pakke. 

F.eks: Hvis dere er 25 stk. som selger 5 pakker hver så vil fortjenesten til laget bli 9000kr. Så her er en god mulighet til å tjene litt ekstra penger til lagkassa.

Vi håper alle kan se på dette som en god mulighet til å gjøre en god dugnad som ikke bare hjelper klubben, men også deres eget lag :)

Det vil i tillegg være premiering til de 3 første lagene som når målet.

1. Lag til å fullføre - 20% av inntekten på sitt lag
2. Lag til å fullføre - 15% av inntekten på sitt lag
3. Lag til å fullføre - 10% av inntekten på sitt lag 

Husk: For at vi skal få registrert at du har gjennomført dugnaden,- er det viktig at du velger riktig lag i nedtrekk i kassen og velger din spiller når du handler/selger i nettbutikken. 

Det er meningen at vi skal selge produktene til våre bekjente, familie og venner slik at de kan støtte klubben og samtidig få fine produkter.

Nettbutikken  finner du her:  

https://ilmanglerud.explendo.no/MclgbX

De som ikke ønsker selge disse 3 pakken kan kjøpe seg fri via linken mottatt i e-post fra Explendo.


Dugnad er en viktig ressurs for MS og er nødvendig for at medlemmene våre skal kunne få et godt aktivitetstilbud.

Pakkene du kan velge mellom er:
Pakke 1: Tørkepapir 32 ruller
Pakke 2: Toalettpapir 56 ruller

* Er man flere medlemmer i husholdningen må man kjøpe/selge 5 pakker (2 medlemmer) og 6 pakker (3 eller flere medlemmer). Trenger man ikke toalettpapir er det mulig å kjøpe andre produkter med samme inntjening. Dvs 1. Medlem 540 kroner, 2 medlemmer 900 kroner og 3 medlemmer 1080 kroner. Disse produktene blir levert med posten.