Det tok ikke mange minuttene før Alexander startet showet med en fin lobb over keeper, men ballen treffer tverliggeren. Linderud våknet opp og spilte seg til to sjangser og vi skjønte at dette ble nok ikke en lett match. Det tok heller ikke lang tid før vi plutselig skjønte at de hadde en nr 10 med en sinnsyk teknikk overblikk og sist, men ikke minst en skuddfot med både trøkk og presisjon som fyrte av susere fra 30-40 meter med en trøkk vi sjelden ser. Men så har vi en målvakt med navn Geir Henning som gjør de sykeste redningene og holder oss inne i kampen. Etter det skjønte vi alvoret og begynte spillet som endte med at Kjetil åpnet målkontoen før det var spilt halvveis ut i første omgang. Og vi gav oss ikke der og fortsatte med 2 mål til før vi kunne gå til pause med en 3 måls ledelse. 

Vi snakket i pausen om å legge presset litt høyere for å sørge for at deres nr 10 ikke fikk komme altfor nærme, men da 2 omgang startet tok det ikke lange tiden før han fikk vist seg frem og satte inn deres første mål. Deretter skjedde det som måtte skje nr 2 og nr 3 kom som perler på en snor og stillingen var med ett 3-3.

Frykten tok oss og vi sleit med å finne spillet, men for Ted "The Terrier" var ikke krigen over og han tok opp jakten på deres nr 10 og viste hvem som virkelig er stjerna på midten, hvor han kriget til seg ballen og sørget for at deres nr 10 ble passifisert. Dette sørget for at vi kom inn i spillet igjen og etterhvert fikk vi hull på byllen og fikk vår scoring nr 4, men kampen var ikke over før Geir Henning nok engang fikk vist sin syke rekkevidde da nr 10 fikk sitt siste skudd på ballen og redningen Geir Henning leverer er av verdensklasse i hvert fall til å være på oldboysnivå :).

Frustrasjonen hos Linderud brer seg og det ender med 1 rødt kort til en av deres spillere før kampen blåses av med en ny seier takket være Geir Henning banens desidert beste og en enorm innsats av Ted "The Terrier" som løper av seg skoa for å tekke deres unike stjernespiller nr 10. 

Nå ligger vi bare 2 poeng bak Frisk Asker som topper tabellen og vi har også 1 kamp mindre spilt og det morsomste av alt er at vi har -3 i målpoeng (";).

Ellers vil vi takke Linderud som er en veldig trivelig og hyggelig gjeng å møte, og når de i tillegg spørr om autografen til Geir Henning og samtidlig meddeller at det var en spennende og morsom kamp så er det jo gøy å vite at fotball kan være gøy for alle selv om det tapes eller vinnes.