Gutta på 07 har deltatt på Ø-Bollen, helgen 14-16 juni og du verden for en fest det ble for alle oss som var så heldig og være med på dette.

Det var mange spente gutter, foreldre og trenere som har kjent på at spenningen bygget seg opp mot avreisedag.

Innlosjeringen på skolen gikk fint, flere av gutta har vært på tur før, og må sies og ha blitt rutinerte på å smelle opp madrasser og soveposer. Området vi bodde på hadde en fantastisk beliggenhet. Det bodde et mindre antall lag på dette stedet noe som medførte at det var litt roligere enn hva man kanskje kunne anta når man skal bo i et klasserom på en skole. Flott med bademulighet rett ved, og gutta stupte uti de.

Det å skulle møte internasjonal motstand er spennende. Hvordan er disse svenskene til å spille fotball? 3 kamper for begge lag på lørdag, og med høy innsats, flinke gutter som gjorde som trenere sa, så ble det et fint sportslig utbytte på lørdag, med mye god fotball, varierende motstand, og fin progresjon lagmessig og på enkeltindivider. Det er som trener herlig å se spillere som har hørt et budskap, går ut å forsøker på det som er sagt, og lykkes. Det er like stort hver eneste gang. På lørdag kveld var det innkjøp av godteri, mer bading, tacofest og disco.

Mere jevnspilte kamper på søndag basert på at kampene var satt opp som et resultat av kampene dagen i forveien. Det ble, stort sett, jevne og fine kamper.

Det hele ble avsluttet med en flott premieutdeling på skolen vi bodde på.

Heiagjengen bodde på hotell utenfor Gøteborg, en kort biltur og ferjetur fra cupen. Ferjene gikk ofte, så dette fungerte overraskende bra, at de var gratis blir jo et pluss for oss som er vant til bompenger på alt. Foreldrene hadde felles middag lørdag, viktig med godt miljø også for heiagjengen J

Både barna og vi foreldre har hatt en flott tur, vil virkelig anbefale Ö-bollen cup, den ligger flott til på en øy utenfor Gøteborg, bra arrangert, effektiv kamphåndtering og godstemning.