Linderud var laget som entret banen på motsatt banehalvdel i går da M40 laget spilte sin andre hjemmekamp for sesongen. Ikke engang før kvarteret var gått etter dommerens fløytesignal startet et pasningshow vi sjeldent har sett og opplevd på MS matta. Pasningene og spillet gikk flere ganger fremover, bakover, på kryss og på tvers og gjennom alle ledd og alle spillere var involvert. Vi telte til slutt langt over 100 pasninger, men altså hvem teller når du kan nyte noe så vakkert. Vi ble rett og slett vitne til noe så stort som vi vanligvis bare ser på TV fra fotballag som Barcelona og Man. City (riktig nok sine glansdager ;). Pasningshowet varte og varte og Linderud var ikke i nærheten av å plukke opp ballen og showet ble til slutt avsluttet med et herlig angrep på mål som dessverre keeper på motsatt side såvidt greide å avverge og det endte med at ballen til slutt trillet forbi åpent mål på sin vei ut rett utenfor. Det M40 gutta leverte i denne første omgangen var rett og slett historisk fotballmagi som alle fotballentusiaster som elsker godt pasningsspill ville elsket å nyte.

Så for å ikke snakke om andre omgang, så må jeg bare helt ærlig si at den ble helt sjukehus for min del ;)

Utrolig stolt av å se det gutta leverte i går, og jeg tror det gjaldt gutta også som ble så stolte at de til og med bærte undertegnede av banen.

Da er det bare og glede seg til neste uke for da blir det kamp borte mot serieleder Frisk Asker. Og fortsetter vi dette spillet som i går så lukter det pokal i lang vei. 

PS: For dem som lurer så ble det selvfølgelig seier til hjemmelaget 3-0. 

Bilder er levert av fotograf Runar Nørstad, og bildene er hentet fra tidligere hjemmekamp, men klart fortsetter vi med sånne historiske øyeblikk som i går, må vi vurdere å leie han inn på alle kamper ;)

Sponsor-MollerRyen-MSfotball