Etter vår gode sesong i 2018 er det flere som holder oss som et lag som skal være helt opp i toppen sesongen gjennom, og når status gjøres opp i oktober. Blant annet har oddsselskapene oss på 2. plass til 4,50 i odds, bak Korsvoll og rett foran Lommedalen og Heggedal.

Vi er mer nøktern, og ut fra en vinter med mange utfordringer, ser vi for oss at målet må være å forsøke å kjempe om en plass blant topp fem.

Klare favoritter mener vi er Korsvoll (ned fra 3. divisjon), Lommedalen (satser alltid hardt og alltid med oppe i toppen) og Heggedal (forsterket laget voldsomt). Vi mener og at 2. lagene til Oppsal, Ullern og Follo vil kunne matche disse tre.

Majorstuen, er kanskje det laget, sammen med Holmen som kan komme til å overraske. Majorstuen møtte vi i 2018, og imponerte oss i våre to kamper mot dem – vi vant 2-1 hjemme og spilte 1-1 borte. Holmen har de siste sesongene spilt i 3. divisjon og kan komme til å bite godt fra seg.

Sagene, som vi møtte til treningskamp i vinter (2-2), Oslo City og Nesodden er og lag som tidligere har kjempet i toppen av 4. divisjon og også høyere opp i systemet. Alle de vil ta mange poeng!

Manglerud Star Fotballs A-lag skal stort sett spille seriekampene sine tirsdager. Men ett par runder er satt opp med spilledag lørdager. Oversikt over våre kamper finner du her.

Vi håper å se flest mulig på kampene våre og lover at vi skal gi alt – så får vi telle opp poengene etter hvert.

Allerede i kveld, torsdag, spilles første kamp i avdelingen, når to av favorittene Majorstuen og Heggedal møtes til kamp på Marienlyst kunstgress. Hele terminlisten her.

Fotballhilsen
Atle Jan
Hovedtrener MS Fotball A-lag