– Mine tre år i Manglerud Star Fotball har vært utrolig fine. Jeg vil rette en stor takk til trenerteamet med Atle Jan, Knut og Runar, for mye tillit og gode tips, som har gjort meg til en bedre spiller. Jeg vil også takke et støtteapparat i verdensklasse, ledet av Terje, Ingar og Jørund, som stiller opp i tykt og tynt!

Sindre roser også medspillerne.
– Og ikke minst takk til alle medspillerne gjennom disse tre årene, som har vært en gjeng som jobber for hverandre, og som aldri gir seg på banen. En gjeng jeg er sikker på vil lykkes i årets sesong! Jeg gleder meg veldig til nye utfordringer som venter i ny klubb, og til å følge MS, men denne gangen som supporter.

– I mine sju sesonger som trener for MS A-lag har jeg hatt ansvaret for mange gode fotballspillere. Sindre er kanskje den spilleren blant disse som har hatt størst utvikling fra han kom i 2016 til han nå forlater oss. Etter den gode 2018-sesongen fikk vi mange henvendelser på spillerne våre, og jeg var forberedt på at noen kunne bli hentet til høyere divisjoner. Og Sindre fortjener å forsøke seg opp i divisjonene. Med det rette opplegget fremover, vil han kunne ta ytterligere steg innenfor fotballen, sier Atle Jan Larsen, hovedtrener for MS A-lag.

– På vegne av klubben, trenere, støtteapparat og spillerne vil jeg takk Sindre for jobben i MS og ønske han lykke til i Ready Fotball.