Alle tre, Eirik Tveiten, Håkon Grytnes og Sindre Pernes er unge spillere som så langt i vinter har vist seg som treningsvillige, talentfull og med et ønske om å kjempe seg til en plass på MS-laget i 2019.

Eirik Tveiten spilte i 2018 for Frigg Oslo FK, er 20 år og kan bekle forskjellige roller på midtbanen og i angrepet. Eirik kommer fra Eiken, utenfor Kristiansand, og har tidligere spilt for Lyngdal, Start, Vigør og Randesund.

Håkon Storhaug Grytnes er den tredje av brødrene Grytnes som blir en del av A-troppen. Sindre og Erlend har vært viktige spillere for laget de siste to sesongene. Håkon er 21 år og er tiltenkt en offensiv rolle i laget. Han har tidligere spilt for Stokke IL i Vestfold.

Sondre Pernes er 21 år og er Kåffagutt. Sondre har kamper for KFUM i 3. og 4. divisjon. Han er spiss og har allerede vist avslutningsferdigheter på høyt nivå. Og vi håper å kunne utvikle hans spissferdigheter videre i 2019.

Vi ønsker Eirik, Håkon og Sondre velkommen til Manglerud Star Fotball.

Med disse tre spillerne inn begynner brikkene å falle på plass to måneder før A-lagets NM kvalik mot Kolbotn. Det har vært en enorm interesse og ønske fra spillere utenfra om å prøvespille for oss. Og per i dag så er det fortsatt en par-tre spennende spillere som vi håper å få en avklaring med om ikke så lenge.