Bendik er 22 år, oppvokst på Manglerud, og har stort sett spilt fotball for Manglerud Star Fotball. Hadde ett lite junioropphold i Oppsal Fotball før han var tilbake i MS Fotball foran 2016 sesongen. Debuterte mot Lyn Fotball 9. april 2016 i 3. divisjon.

2018
- Hva tenker du om det A-laget fikk til i 2018?
- Først og fremst var det veldig moro å være med på en god sesong, som til slutt ga 2. plass. Jeg fulgte laget før sommeren fra studiene i Frankrike, før jeg fikk bidra som spiller andre halvdel av sesongen. Hvis noen hadde sagt før sesongen at vi kun skulle gå på ett tap sesongen gjennom, hadde vi helt sikkert tatt det.

Bendik fremhever den veldig gode stemning i gruppa som årsaken til at laget gjorde en god sesong, og snuste på den nye landsdekkende 3. divisjonen.

- Det er og deilig å ha følelsen av at jevne kamper kommer til å vippe i din favør. Den følelsen var sterk i gruppa og hjalp oss i mange tøffe oppgjør. Alt i alt var sesongen 2018 en stor opptur!

2019
Han ser ingen grunn til å ha lavere forventninger til sesongen 2018.
- Med nesten den samme spiller- og trenergruppa pluss noen nye, gode spillere ser det bra ut foran kommende sesong. Uten å gi noe konkret resultatmål, er jeg overbevist om at det skal bli vanskelig å komme over oss på tabellen i 2019. Det hadde i tillegg vært veldig gøy å få et storlag på besøk i NM - og med litt flyt er det absolutt mulig!

- Avdelingsoppsettet for 4. divisjon 2019 for oss - hvem er de største favorittene?
- Avdelingen vi havnet i ser spennende ut.  De fleste lagene er vi kjent med fra de siste sesongene, men det blir også noen nye lag. Det er alltid gøy med Østensjø-oppgjør, og jeg gleder meg til de to kampene mot Oppsal. Hvem som er favoritter er vanskelig å si, men det er naturlig å peke på lag som kommer fra 3. divisjon. Korsvoll blir helt sikkert en vanskelig motstander. Det blir og spennende å se hvilke utgaver vi får se av de 2. lagene vi har fått i avdelingen.

- Hva tror du om A-laget i 2019?
- Som sagt ser det ut til at de aller fleste spillerne fra i fjor fortsetter. Dermed vil årets lag ligne på fjorårets, noe som er bra for kontinuiteten. Jo mer man spiller sammen, jo bedre blir kjemien og samspillet. Det så vi utover den forrige sesongen, og det vil nok bli enda tydeligere i 2019. De nye spillerne som er kommet, og som kommer, inn i troppen vil gi en ytterligere boost.

Juniorer
- Du er en av de lokale ungguttene i A-laget. Hvordan tenker du at vi skal få frem flere A-lags spillere fra klubbens egne rekker?
- Det har ikke vært de enkleste arbeidsforholdene for junior-fotballen i MS Fotball de siste årene, men det er gledelig å se at klubben ansetter dyktige folk som har som mål å gjøre noe med dette fremover. Slik jeg opplever det har det ikke vært noen naturlig kobling mellom junior- og A-laget. Men jeg er sikker på at det kommer til å bedre seg og at vi snart får se enda flere lokale unggutter på A-laget.

Bendik forteller at egne forventninger foran 2019 sesongen er først og fremst å bygge opp en bedre fysisk form i løpet av vinteren, så han er klar til sesongen starter. Han har ingen spesifikke forventninger om målpoeng osv, men skal bidra til at MS Fotball vinner kamper og at det blir morsomt å se på Manglerud Star spille fotball også neste sesong.

- Jeg gleder meg veldig til sesongen 2019, avslutter Bendik.