Hovedtrener Atle Jan Larsen er klar for nye utfordringer i 2019. 

– Etter flere resultatmessige gode sesonger som trener for Manglerud Star Fotballs A-lag har jeg takket ja til å fortsette. Årets sesong hvor vi utrolig nok blir snytt for en plass 3. divisjon - i det mange kaller «toppfotballen», trigger meg til å fortsette å utvikle A-laget, vårt spill og klubbens junior- og seniorfotball. Jeg er også glad for at jeg trolig får med meg hele årets støtteapparat, med assistent Knut Berg (til høyre på bildet) i spissen. Det jobbes også med flere spennende personer inn i støtteapparatet rundt klubbens junior- og seniorfotball.

 

Årets sesongs resultater med ett tap, 2. plass og 51 poeng skal det mye til å toppe, men jeg har tro på at med enda mer kvalitetsjobbing skal våre mål for 2019-sesongen kunne nås: 1. runde i NM og opprykk til 3. divisjon 2020.

 

Slik det ser ut i dag, vil stort sett hele årets tropp fortsette, og med gode juniorer inn og nye spillere som banker på døren, gleder jeg og resten av støtteapparatet oss til å ta fatt på 2019-sesongen. Jeg vil også takke Manglerud Star Fotball for at de ønsker meg med videre.