Myggstikk Cup 2018

Vi har sendt ut informasjon om lagoppsett til alle som skal delta via Spond. Der finner dere informasjonen rundt hvilket lag dere tilhører og når dere skal møte.

Kampoppsettet: Se kampoppsett her » 

Husk og velg riktig gruppe som ditt lag tilhører for å se kampoppsettet.

 

Mer info fra fra Arrangør:

Hei alle Myggstikk Cup deltakere.

Nå nærmer høstens store fotballfest seg og vi gleder oss stort til å se dere i Ekeberghallen 20. oktober. Her følger litt informasjon om dagen.

Kampoppsett:

Kampoppsettet er klart og dere kan trykke her for å se det
Hvis ikke kan dere gå inn på fotball.bekkelagets.no og finne det under Myggstikk Cup.

Utstyr:

Det er kun tillatt å bruke joggesko/turnsko som ikke har mørk såle eller knotter. Ved draktlikhet beholder hjemmelaget sitt eget draktsett og overtrekksvester lånes i sekretariatet.

 

Parkering:

Parkeringen ved hallen er det Oslo kommune som eier. Derfor gjør vi dere oppmerksomme på at biler som er feilparkert kan bli tauet bort uten forvarsel.

 

Inngansbillett:

Spillere og lagledere har gratis inngang. Tilskuere betaler 50kr per voksen mens barn er gratis. Dette gjøres gjennom vipps.

 

Førstehjelp:

Det finnes førstehjelpsutstyr i sekretariatet.

 

Sekretariat:

Sekretariatet vil være det første dere møter når dere kommer inn i Ekeberghallen. Vi ber dere om å registrere laget og levere navneliste før lagets første kamp.

 

Garderober:

Dere vil få tildelt en garderobe når dere registrerer dere hos sekretariatet. Lagnavn vil også stå på døra til garderoben. Vi gjør oppmerksom på at dere selv har ansvar for personlige eiendeler som legges i garderoben og vi tar ingen ansvar for tap av verdisaker i garderoben. Garderoben blir delt av flere lag og vi ber dere derfor om å respektere hverandre og hverandres eiendeler.


3er
Det benyttes 3 spillere på banen samtidig. NFF´s regler for barnefotball legges til grunn.

Det er ikke lov til å benytte keeper. 

Spilletiden er 1 x 7 min.

 

Kiosk og lotteri:

Under cupen vil det være salg av blant annet rundtykker, fruktshaker, pizzasnurrer og andre kioskvarer. I tillegg vil det være lotteri med fine premier fra G-sport. Betaling gjøres med kort, kontant eller vipps.

 

Premiering:

Samtlige spillere får premie. Utdeling skjer på anvist sted umiddelbart etter lagets siste kamp. Det er lagleders ansvar at alle spillere får sine premier når siste kamp er ferdigspilt. Premiering for inntil 10 spillere pr. lag i 5er, og inntil 7 spillere i 3er