En lang sesong nærmer seg slutten. A-laget har gjennomført en sesong over de flestes forventninger. 21 kamper med 14 seire, 6 uavgjorte og bare ett tap. 2. plass, en runde før slutt, etter gode kamper mot våre største konkurrenter - to seire over Nordstrand og seier og uavgjort mot Heming. 

Samhold, lojalitet, struktur og trøkk har vært kjennetegnet på laget. Vi har fått inn noen spillere som har tilført oss noe nytt i hvert ledd. De erfarne spillerne har tatt steg og selv om vi har hatt en liten tropp, har det ikke vært noe problem å kaste inn nr. 12, 13, 14 mfl når det har vært nødvendig.

Så er spørsmålet hva som blir enden på visa. Hvem rykker opp? Vi møter Øvrevoll Hosle, en kamp som vi på en normal dag skal ta tre poeng fra. Inngangen til kampen har imidlertid ikke gått på skinner. Skader og fravær av forskjellige årsaker har ikke gjort forberedelsene optimale. Men vi regner med at spillerne er innstilt på å avslutte sesongen med stil. Samtidig regner vi og med at Nordstrand vinner sin siste kamp hjemme, og tar plassen i 3. divisjon 2019. Og da skal vi være de første til å gratulere våre overmenn med en god sesong.

Foran kampen tirsdag står skader og karantener sentralt. Fra siste kamp mot Oslojuvelene mister vi Marius Arnesen som skal sone karantene og Anders  Blom-Jensen er ute med skade, mens Ziad Tarek er usikker. Tilbake fra karantene kommer Erlend Storhaug Grytnes, Lorenzo Carratu er og tilbake, mens Lars-Erik Loennechen blir med i troppen, selv om skaden ikke er helt leget. 

Sesongen har ikke bare vært en suksess på banen. Vi har også merket at interessen rundt A-laget har økt mye. Flere på tribunen og det prates mer fotball rundt A-laget i klubben. Det tar vi som et tegn på at mye gjøres riktig, og at klubben kan bygge videre på dette de kommende sesonger. 

Helst skulle vi hatt hjemmekamp i siste serierunde slik at flest mulig hadde fått muligheten til å se A-laget i aksjon. Men vi håper likevel flest mulig møter opp på DNB Arena Hosle kunstgress tirsdag 9. oktober med kampstart kl. 20.15. 

Vi sees.

Atle Jan - hovedtrener A-laget