Tirsdag fikk vi hyggelig besøk av BN bolig i klubbhuset i forbindelse med toppkampen i 4. divisjon mellom Manglerud Star og Nordstrand. Våre gjester fra BN Bolig, var sammen med publikum vitner til 3-1 seier til a-laget, og førsteplass i avdelingen etter seieren. 

Vår nye samarbeidspartner, BN Bolig, er representert i bydel Østensjø og tilbyr veldig gode eiendomsmeglingstjenester. Vurderer du salg av bolig, så sjekk ut tilbudet til BN Bolig - som blant annet tilbyr gratis verdivurdering. Her finner du mer info om vår samarbeidspartner BN Bolig

- BN Bolig avdeling Østensjø består av initiativrike meglere som har spesialisert seg på markedet i Østensjø bydel. Vi har valgt å sponse Manglerud Star da vi er opptatt av lokalmiljøet og ønsker å vise at vi bryr oss. Hos oss er det tre ting som alltid gjelder: Vi holder det vi lover. Vi leverer som avtalt. Og vi er alltid tilgjengelige. Det er slik vi sørger for et godt resultat som du er fornøyd med. Det er slik vi følger deg hele veien hjem, sier teamleder/eiendomsfullmektig Don Tuan Tran, i BN Bolig.