Sindre, Erlend, Lorenzo og Giacomo var alle fire veldig avgjørende da det ble seier over Bærum. Sindre balanserer midtbanen, Erlend spiller stort på stopperplass, Lorenzo skaper mye offensivt med sin kreativitet og Giacomo er som en terrier når han løper opp motstanderne på midtbanen.

Kampen mot Bærum 2 starter med at Bærum har mye ball det første kvarteret. De skaper og en stor sjanse når de er igjennom, men Grim Sjøstedt gjør en avgjørende redning. Etter det legger vi om og får kontroll på midtbanen. 1-0 kommer etter 22 minutter når Simen Goplen tar et frispark ute på høyresiden. Han slår hardt og lavt inn mot keeperen som ikke klarer å hindre at ballen går inn i nærmeste hjørne. Etter det har vi to-tre store sjanser, den største når Anders Strøm-Jensen spiller Lorenzo Carratu alene med keeper. Han velger imidlertid å spille til en bedre plassert Simen Goplen, som skårer, men blir avblåst for offside. 1-0 til pause.

Målskårerne: Anders og Simen G

2.omgang starter med to store sjanser til oss. Simen Goplen med hjørnespark som Simen Øyum får godt treff på fra 5 meter, men Bærums keeper gjør en enorm reaksjonsredning. Like etter drar Lorenzo seg helt fri, men skuddet setter han en meter til side for mål. Bærums keeper fortsetter å holde de inn i kampen. Først redder han et skudd fra Anders, så får han en fot på avslutningen til Korab Nikqi og igjen avslutter Lorenzo, men ballen stryker utenfor. Så går vi opp til 2-0 i det 73 minuttet. Sindre Storhaug Grytnes vrir over til Lorenzo, som legger pent til Anders. Han tar ballen enkelt med seg mellom Bærums to midtstoppere, venter til keeper legger seg og plasserer ballen pent i hjørnet. Etter det bruker Bærum resten av kampen til å slå ballen langt opp på sine spisser, uten å skape all verden. Vi avslutter kampen med store sjanser ved Lasse Bangshaug, som fyrer av fra 18 meter og får Bærums gode keeper ut i full strekk. Helt på tampen får vi enda et mål annullert, når Jørn Erik Larsen setter ballen i mål, men blir avblåst for offside.

Alt i alt en meget fortjent seier som førte oss opp på 3. plass på tabellen, bak Heming og Nordstrand. Fire kamper før ferien setter inn har vi satt oss selv i en morsom situasjon. Så blir det viktig at vi fremover trener godt og gjør gode forberedelser og gjennomfører kampene slik vi så langt har gjort.

Vi takker Bærum 2 for kampen og ønsker de lykke til videre.

Vi stilte slik:
Grim, Simen Ø, Jørn Erik, Erlend, Lars-Erik (Ziad), Simen G (Lasse), Sindre, Anders (Kano), Giacomo, Lorenzo (Morten) og Korab (Zain)