Vi søker MS-instruktører til sommerens fotballcamper!

Norges koseligste sommerjobb!

Er du ungdom i Manglerud Star Fotball? Vi trenger flere engasjerte og trygge instruktører til våre fotballcamper i sommerferiens uke 26 og 33. Explendo Sommercamp er et heldags aktivitetstilbud til barn og unge i nærmiljøet vårt.

Som instruktør hos oss får du ansvar for barn i alderen 6-12 år.
Arbeidsoppgavene vil variere noe – fra fotballinstruksjon og fotballteknisk veiledning, til organisering av lek, spill og andre aktiviteter for barna.

I tillegg er det viktig å følge opp regler for orden og disiplin.

Er du glad i å ta bilder/lage video – så er det en stor fordel. Vi er aktive på sosiale medier, så publisering på Facebook og Instagram kan bli en av dine oppgaver.

Den viktigste oppgaven våre instruktører har er å se hvert enkelt barn. I MS Fotball skal alle inkluderes, og alle barn skal få oppleve idrettsglede, trygghet og omtanke på våre fotballcamper.

Har du lyst til å være med på sommerens koseligste sommercamp?

Du får mat og drikke hver dag. Sommercampen er en viktig dugnad for klubben, men instruktørene får betalt etter nærmere avtale. Arbeidstid er ca 6 timer per dag, i tidsrommet 07.30 til 17.00. Vaktliste blir satt opp senere.

Slik søker du:

Send oss en e-post med noen ord om deg selv og hvorfor du ønsker å jobbe som instruktør. Sendes til fest@manglerudstar.no. Søknadsfrist: 5. juni.